Liner Kothak Terisolasi

Katrangan singkat:

Sampeyan bisa nggunakake kothak pengiriman terisolasi CooLiner kanggo ngirim barang sing bisa rusak, obat-obatan, produk susu, lan produk sensitif suhu liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Aluminium Foil Bag / Tas Termal Terisolasi

Sampeyan bisa nggunakake kothak pengiriman terisolasi CooLiner kanggo ngirim barang sing bisa rusak, obat-obatan, produk susu, lan produk sensitif suhu liyane.

Kantong gelembung terisolasi foil CooLiner dianjurake kanggo nglindhungi kiriman ukuran kadhemen kanthi kadhemen nganti suhu sekitar sing ekstrim nganti 24 jam. Yen digunakake bebarengan karo kothak pengiriman bergelombang, CooLiner siji potong nggawe kothak pengiriman terisolasi efektif sing teka dilipat ing format kompak kanggo transportasi lan panyimpenan biaya murah.

Ngerti manawa produk sensitif suhu sampeyan dilindhungi saka suhu ekstrem ing saindhenging sistem distribusi rantai adhem menehi kapercayan kanggo ngirim barang ing musim apa wae, menyang lokasi apa wae. Pengiriman kanthi jinis insulasi 3D sing tepat tegese 'produk ilang' luwih kuwatir.

Nggunakake teknologi inovatif sing padha karo kemul termal foil-gelembung lan tutup palet, pelapis kothak terisolasi gusset nggunakake refleksi energi pasif kanggo insulate produk sampeyan sajrone durasi pengiriman.

1. Liner kothak terisolasi dirancang kanggo sistem pangiriman rantai adhem. Kaya jenenge, bisa dadi alangi terisolasi saka njaba njaba lan wadhah kanggo nahan produk sensitif suhu sajrone transportasi rantai adhem kanggo njaga suhu sing tetep.

2. Liner kothak Insulasi Huizhou digawe saka katun mutiara EPE lan aluminium foil. Kanthi rong bahan kasebut, liner kothak Terisolasi bisa digunakake minangka bantal kanggo nglindhungi barang lan foil aluminium perak bisa nggambarake panas sing sumringah, apa maneh, katon resik banget, bisa cocog karo produk mewah sampeyan.

3.EPE Mutiara Mutiara minangka jinis kemasan ramah lingkungan anyar jinis anyar. Iki empuk lan kenthel, terisolasi, anti banyu supaya bisa ngisolasi barang sampeyan saka njaba lan uga bisa dilindhungi. Bobot entheng bisa ndhukung transportasi sing gampang.

4. Liner kothak terisolasi Huizhou bisa dadi 2D kaya amplop surat lan 3D kaya tas asli.

Fungsi

1. Liner kothak Insulasi Huizhou dirancang kanggo njaga kadhemen utawa anget ing njero tas kanthi insulasi saka njaba, supaya suhu tetep konsisten sajrone transit.

2. Umume digunakake kanggo ngeterake produk sing seger, bisa rusak lan sensitif, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, es krim, coklat, permen, cookie, kue, keju, kosmetik, susu, lan lsp.

3. Dheweke tumindak minangka pelindung bantal lan insulator tumrap telung jinis transfer panas, konduksi, konveksi kanggo produk sampeyan nalika ngirim.

4. Liner kothak terisolasi katon resik banget lan rapi menehi kualitas apik kanggo produk sampeyan.

Parameter

ukuran (cm)

Kandel (mm)

Materi

Pilihan

32 * 22 * ​​30

2

Foil sing Disegel

Lapisan batin

32 * 23 * 28

2.5

Foil dilapisi

Tutup , Sealing

37.5 * 25.5 * 34

3

Foil Gelembung Udara

2D / 3D

Cathetan: Pilihan khusus sampeyan kasedhiya.

Fitur

1. Bahan ramah lingkungan anyar, bahan bahan panganan.

2. Radiasi blok, konveksi lan konduksi.

3. Dheweke terisolasi, tahan bocor lan anti banyu, lan Katon resik banget, cocog karo produk lan tetep garing sajrone transportasi ..

4. Capsible kanggo ngirit ruangan, lan bobot entheng supaya gampang diangkut lan ngidini sampeyan ngirit biaya panyimpenan.

5. Ukuran khusus lan nyithak foil.

6. Kompatibel karo paket es gel.

7. Multipurpose lan bisa didaur ulang.

Pitunjuk

1. Kantong bisa 2D minangka amplop utawa 3D kaya tas. Pelanggan bisa nggunakake minangka mailer kanggo nyekel barang langsung utawa liner kanggo digunakake nganggo kothak karton utawa paket liyane.

2. Desain ngirit ruangan iki siyap digunakake langsung ing kothak karton standar. Iki bisa digunakake bebarengan karo kemasan gel utawa es garing kanggo pengiriman produk sing dibutuhake supaya tetep disimpen ing suhu sing wis ditemtokake kanggo wektu sing suwe.

3. Kita duwe sawetara cara kanggo nggawe aluminium foil lan EPE bebarengan karo teknologi lan pamroses sing beda, kayata sealing panas, film sing dilapisi lan foil gelembung udara.

4
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane