Kantong Termal

Katrangan singkat:

Kantong termal, kaya sing disaranake, minangka wadhah termal lan terisolasi, lan digunakake kanggo ngisolasi bagian njero tas saka lingkungan njaba sing nyata, nggawe transfer udara panas lan adhem sing ringkih. Fungsine tetep adhem utawa anget. Kangge bahan termal sing digunakake alus lan tahan banter, saéngga bisa nglindhungi produk sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Kantong Termal

1. Kantong termal, kaya sing diandharake, minangka wadhah termal lan terisolasi, lan digunakake kanggo ngisolasi bagean njero tas saka lingkungan njaba sing nyata, nggawe transfer udara panas lan adhem sing ringkih. Fungsine tetep adhem utawa anget. Kangge bahan termal sing digunakake alus lan tahan banter, saéngga bisa nglindhungi produk sampeyan.

2. Umume, siji tas termal kasusun saka telung lapisan, yaiku bagian njero, bahan termal tengah lan cangkang njaba. Adhedhasar macem-macem aplikasi kayata kanggo susu, jajan, daging lan apotek, sampeyan bisa duwe desain sing beda. Lan aksesoris liyane kayata zip, nyetak, narik lsp. Kasedhiya kanggo pilihan sampeyan.

3. Yen tas termal digunakake kanggo pangiriman obat, sampeyan bisa uga kudu monitor suhu. Utawa sawetara tas termal dirancang kanggo kemasan kaping siji.

4. Kantong termal biasane digunakake nganggo es es gel utawa bata es kanggo nggawe paket kontrol suhu terintegrasi (panas adhem lan panas insulate) kanggo transportasi rantai adhem.

Fungsi

1. Tas Termal Huizhou digawe rekayasa supaya adhem utawa anget ing njero tas kasebut kanthi insulasi saka njaba, supaya suhu tetep konsisten sajrone transit. 2. Umume digunakake kanggo ngeterake produk sing sensitif, sing rusak lan dadi panas, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, es krim, coklat, permen, cookie, kue, keju, kosmetik, susu, farmasi lan liya-liyane, ing ringkesan, utamane produk sing gegandhengan panganan lan obat-obatan.

3. Kantong termal ditrapake minangka bantal lan insulator tumrap telung jinis transfer panas, konduksi, konveksi kanggo produk nalika ngirim.

4. Kantong termal biasane digunakake kanggo pangiriman rantai adhem supaya adhem utawa anget. Utawa kanggo acara promosi produk sing sensitif temperamen sampeyan butuh tas sing apik nanging kanthi biaya murah bebarengan karo produk sampeyan.

5. Kantong termal biasane digunakake karo kemasan liyane, kayata es es gel lan es batu bata.

Parameter

Bahan njaba

Lapisan Termal

Bahan Batin

Aksesoris

Kain sing ora ditenun

Katun mutiara EPE,

bolu

Katun mutiara EPE
Foil dhuwur-mburi

PVC

PEVA

Zipper
Pita
tombol plastik
Kain Mesh
ari elastis

Kain Oxford.

PVC

Kain sing dirajut

Kain dacron

Cathetan: Pilihan khusus sampeyan kasedhiya.

Fitur

1. Perlindhungan multi lan kinerja dhuwur kanggo produk supaya anget utawa adhem

2. Digunakake banget kanggo akeh kahanan kontrol suhu, utamane kanggo panganan lan obat-obatan

3. Capsible kanggo ngirit ruangan lan gampang transportasi.

4. Bisa dadi campuran, macem-macem bahan sing kasedhiya kanggo cocog karo produk sampeyan.

5. Apik banget kanggo panganan lan pangiriman chain kadhemen

Pitunjuk

1.Kagunaan kanggo tas termal yaiku kanggo pangiriman rantai adhem, kayata pengiriman panganan seger, panganan utawa obat-obatan kanggo njaga suhu lingkungan sing tetep.

2. Utawa kanggo acara promosi kayata promosi daging, susu, kue utawa kosmetik, sampeyan butuh paket hadiah sing apik sing cocog karo produk sampeyan kanthi regane cukup murah.

3. Iki bisa digunakake bebarengan karo kemasan es gel, bata es utawa es garing kanggo pengiriman produk sing dibutuhake supaya tetep disimpen ing suhu sing wis ditemtokake kanggo wektu sing suwe.

4. Kantong termal minangka produk sing dikembangake kanthi apik supaya bisa nawakake macem-macem pilihan kanggo macem-macem tujuan.

5
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane