Bata Es

Katrangan singkat:

Bata Es Huizhou dirancang kanggo panganan apotek lan bio farmasi uga item sensitif suhu liyane sajrone dikirim rantai adhem. Iki ditrapake kanggo njaga suhu sekitar ing siji paket kanthi adhem sajrone transit liwat transfer hawa panas.


Detail Produk

Tag Produk

Bata Es

1. Batu Bata Ice Yuizhou dirancang kanggo panganan apotek lan bio uga barang sensitif suhu liyane sajrone dikirim rantai adhem. Iki ditrapake kanggo njaga suhu sekitar ing siji paket kanthi adhem sajrone transit liwat transfer hawa panas.

2. Ice Brick uga disebut es pack freezer, botol es, blok es utawa paket es PCM ing macem-macem negara. Dheweke uga panyedhiya adhem alternatif kanggo paket es khas kita kanthi fungsi sing padha. Bedane utama yaiku njaba bahan, sing tas luwih lancip lan sing liyane bata sing kandel awet kanthi bentuk sing apik, lan biasane bata es bisa nahan luwih akeh konten ing njero ruangan sing nggawe adhem luwih dawa.

3. Bata es digawe saka bahan pangowahan phase (PCM) minangka kulkas jero lan kothak HDPE njaba. Kanthi pengalaman taun ing kemasan kontrol suhu rantai adhem, Bata Es kita dikembangake kanthi apik kanggo ngontrol suhu sing luwih apik, kualitas lan pertimbangan sing luwih dhuwur kanggo panggunaan situs pelanggan.

4. Dheweke umume digunakake kanggo item pangiriman lan pangiriman bebarengan karo tas adhem utawa kothak adhem.

5. Ukuran bata lan kekandelan lan suhu PCM batin bisa disesuaikan kanggo macem-macem kahanan.

Fungsi

1. Bata Es Yuizhou dirancang kanggo nggawa kesejukan ing sekitare, liwat ijol-ijolan utawa konduksi udhara sing adhem lan panas.

2. Kanggo kebon panganan seger, umume digunakake nganggo kothak adhem kanggo ngeterake produk sensitif sing seger, rusak lan panas, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, es krim, coklat, permen, cookie , jajan, keju, kembang, susu, lsp.

3. Kanggo lapangan apotek, Bata Es biasane digunakake ing kothak adhem obat-obatan kanggo njaga suhu stabil sing dibutuhake kanggo ngirim reagen biokimia, sampel medis, obat-obatan hewan, plasma, vaksin, lan liya-liyane.

4. Lan uga paling apik dienggo ing njobo yen dilebokake bata ing njero tas madhang, tas adhem supaya panganan utawa omben adhem nalika mlaku-mlaku, kemah, piknik, prahu lan mancing.

5. Kajaba iku, yen lebokake bata es ing kulkas, bisa uga ngirit listrik utawa ngeculake kadhemen lan njaga kulkas ing suhu adhem nalika dipateni.

Parameter

Bobotg UkuraneCM)  Bahan Bata Suhu pangowahan phase
150 12 * 80 * 2.5

 

 

 

HDPE

 

 

-10 ℃ , -15 ℃ , -18 ℃ , -25 ℃ ,

0 ℃ ,

5 ℃ , 18 ℃ , 22 ℃

 

350 16.5 * 9 * 3.5
450 18 * 18 * 2
500 21.5 * 14.5 * 2.5
600 21.5 * 14.5 * 2.6
1200 33 * 22.5 * 2
Cathetan: Ukuran, wujud lan kekandelan bisa disesuaikan.

Fitur

1. Non-beracun (Bahan utama umume banyu, polimer dhuwur, lsp.) Lan dites kanthi resmi Laporan Keracunan Lisan Akut. Mangga Dielingi Dianggo

2. Digawe saka bahan Pangan, bahan tahan lama, tahan tusukan HDPE lan gel pendingin ramah Eco, Bata Es Huizhou bisa digunakake maneh sadurunge tanggal kadaluwarsa.

3. Mbandhingake karo paket es gel, Batu bata es ukurane luwih gedhe sing bisa nyimpen energi adhem luwih dawa kanggo digunakake kanthi luwih dawa lan kanthi bentuk kompresi sing apik lan resik lan rasane kualitas dhuwur.

4. Pilihan khusus sing kasedhiya saka bahan njero nganti bentuk bata, ukuran utawa kekandelan bata.

5. Bata Es kita minangka bukti bocor, angel lan gampang banget kanggo diresiki saben dinane supaya seger tetep lancar karo produk sampeyan.

Pitunjuk

1. Kanggo mesthekake kinerja paling apik kanggo nggawa kadhemen, priksa manawa wis beku ing kulkas, mesin pembeku utawa omah kulkas sadurunge digunakake.

2. Biasane, suhu sing disiyapake kanggo kulkas, mesin pembeku utawa kulkas kanggo beku es es 10 ° C luwih murah tinimbang PCM ing jero.

3. Bata Es bisa digunakake bola-bali sadurunge tanggal kedaluwarsa.

4. Dheweke cocog digunakake kanggo ngirim utawa ngirim kadohan kanggo panganan seger lan obat.

4
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane