Kanggo Pangiriman Panganan

Kanggo industri transportasi rantai adhem, udakara 90% produk ana gandhengane karo panganan. Lan nalika layanan e-commerce terus inovasi lan berkembang, barang lan barang liyane dikirim utawa dikirim ing kemasan kontrol suhu rantai kadhemen kanggo nggawe produk sensitif suhu tekane aman. Biasane kemasan sing dikontrol suhu yaiku aluminium foil liner, tas termal utawa kothak adhem bebarengan karo kemasan es gel.

Kanggo transportasi rantai kadhemen panganan seger, kita nawakake solusi kanggo para pelanggan sing nindakake bisnis ing Daging, Woh & Sayuran, Seafood, Panganan Beku, Bakery, Susu, Makanan Siap, Coklat, Es Krim, Online Pangan Online, Ekspres & Pengiriman, Gudang & Logistik.

Kanggo transportasi rantai kadhemen panganan seger, produk kemasan sing dikontrol suhu sing ditawakake yaiku gel es gel, paket es injeksi banyu, paket es garing hidrat, bata es, es garing, tas foil aluminium, tas termal, kothak adhem, kothak karton insulasi, Kothak EPS.

Solusi Panganan Diverifikasi

Pilihan - Cherry

Kesimpulan: Solusi iki bisa njaga seger ceri nganti 24 jam kanthi simulasi pangiriman ceri duirng musim Musim semi lan Musim Gugur.

Pilihan - Daging Sapi

Kesimpulan: Solusi iki bisa njaga steak fronzen ing suhu minus 1 ℃ utawa kurang nganti 20 jam kanthi simulasi musim semi steak pengiriman duirng musim semi lan Musim Gugur.

Pilihan - Es Krim

Kesimpulan: Solusi iki bisa njaga es krim ing suhu minus 5 ℃ utawa kurang nganti 21 jam kanthi simulasi pangiriman es krim duirng musim semi lan Musim Gugur.