Warta

  • Three interesting stories on “Keeping Fresh”

    Telung crita menarik babagan "Tetep Seger"

    1. Lichee sing anyar lan sing yuhuan ing Dinasti Tang "Nalika ndeleng jaran sing mlaku ing dalan, selir kaisar mesem seneng; ora ana siji-sijine nanging dheweke ngerti yen Lichee teka." Rong garis sing kondhang asale saka pujangga misuwur ing wangsa Tang, sing nggambarake kaisar ...
    Waca liyane
  • The Ancient “Refrigerator”

    "Kulkas" Kuno

    Kulkas nggawa mupangat sing gedhe kanggo uripe masarakat, luwih-luwih yen ing musim panas sing panas banget. Sejatine wiwit Dinasti Ming, wis dadi peralatan musim panas sing penting, lan akeh digunakake dening para bangsawan kerajaan Refrigerator duwe ...
    Waca liyane
  • Quick Look On Cold Chain

    Cepet Nggoleki Rantai Kadhemen

    1. Apa LOGISTIK CHAIN ​​COLD? Istilah "logistik rantai kadhemen" pisanan muncul ing China ing taun 2000. Logistik rantai kadhemen nuduhake kabeh jaringan integral sing dilengkapi peralatan khusus sing njaga panganan seger lan beku ing suhu sithik nalika ...
    Waca liyane
  • Huizhou 10 Years Anniversary

    Pengetan 10 Tahun Huizhou

    Shanghai Huizhou Industrial Co., Ltd. didegake tanggal 19 April 2011. Wis kliwat sepuluh taun, ora bisa dipisahake karo kerja keras saben karyawan Huizhou. Ing acara ulang taun kaping 10, kita nganakake perayaan ulang taun kaping 10 'Meetin ...
    Waca liyane
  • International Women’s Day Is Coming

    Dina Wanita Internasional Wis Kasedhiya

    Iki minangka adegan musim semi sing sumringah lan apik banget. 8 Maret saben taun minangka festival khusus kanggo wanita. Minangka festival internasional, iki minangka dina utama perayaan global wanita. Shhanghai Huizhou Industrial Co., Ltd. wis nyiyapake hadiah festival kanggo saben wanita ...
    Waca liyane
  • Winter Hiking Activities

    Aktivitas Hiking Musim Dingin

    Sanajan ora ana kembang Ing wulan Desember, dadi pilihan sing apik kanggo narik napas, ngrasakake musim salju lan nikmati wektu iki. Pemandangan sing apik, alami lan seger. Bakal ketemu impene masarakat kutha bali menyang padesan lan ngupayakake memori saka Jiangnan. Muga-muga ...
    Waca liyane
  • Team Building Activities in Zhujiajiao

    Aktivitas Mbangun Tim ing Zhujiajiao

    Sawise game pemanasan, kabeh wong bakal dadi tim oranye, tim ijo lan tim jambon. Game diwiwiti. Pertandhingan karo bunder, game berburu harta karun, digabung dadi siji lan macem-macem game sing menarik. Sawetara game bisa uga gumantung karo kemampuan olahraga, sawetara uga gumantung karo sawetara ...
    Waca liyane