Pengalaman Industri 10 Taun!

Shanghai HuiZhou Industrial Co., Ltd. didegaké ing 2011 kanthi modal modhal 30 juta RMB. Melu industri rantai kadhemen lan nyedhiyakake pelanggan sing gegandhengan panganan lan obat-obatan, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake paket kontrol suhu terintegrasi lan profesional kanggo barang sing sensitif suhu sajrone transportasi rantai adhem. Liwat paket sing luwih efektif lan protèktif, kita nggawe urip wong aman, trep lan dipercaya. Produk kami yaiku Ice Ice Pack, Ice Injeksi Air, Es Es Kering Hidrate, Bata Es, Liner Kothak Terisolasi, Tas Termal, Kotak Pendingin, Kotak Karton Isolasi, lan bahan kemasan rantai adhem liyane.

maca liyane
ndeleng kabeh