FAQ

FAQ

Pengin kabeh pitakon sampeyan dijawab ing ngisor iki.
Yen ora, coba hubungi kami. Seneng banget njaluk luwih akeh pitakon.

Produk

Apa isine paket es?

Bahan utama (98%) yaiku banyu. Sisane yaiku polimer sing nyerep banyu. Polimer sing nyerep banyu nggawe banyu padhet. Iki asring digunakake kanggo popok.

Apa isi ing njero bungkus gel iku racun?

Isi ing paket gel kita ora beracun Laporan Keracunan Lisan Akut, nanging BUKTI maksude dikonsumsi.

Napa aku kudu nganggep paket No Sweat Gel?

Ora ana paket Gel Keringat sing nresep kelembapan mula nglindhungi produk sing dikirim saka kondensasi sing bisa kedadeyan sajrone transit.

Apa bata tetep beku maneh?

Bisa uga, nanging ana akeh variabel pengiriman sing nemtokake suwene wektu bata utawa gel tetep beku. Keuntungan utama bata kita yaiku kemampuan bata kanggo njaga bentuk sing konsisten & cocog karo ruang sing luwih kenceng.

Fitur

Suwene es kemasan sampeyan?

Ana macem-macem variabel sing pengaruhe kinerja paket es, kalebu:

Jinis kemasan sing digunakake - kayata bata es, ora ana paket es kringet, lsp.

Asal lan tujuan pengiriman.

Kebutuhan durasi supaya paket tetep ana ing kisaran suhu tartamtu.

Minimal lan / utawa syarat suhu maksimum sajrone pengiriman.

Suwene apa kanggo mbekuk paket gel?

Wektu kanggo beku paket gel gumantung karo jumlah lan jinis beku sing digunakake. Paket individu bisa beku kanthi cepet sawetara jam. Jumlah palet bisa nganti 28 dina.

Lamaran

Apa paket es sampeyan bisa digunakake ing bagean awak?

Produk kami dirancang kanggo nggawa kadhemen kanggo lingkungan sekitar. Iki bisa ditrapake kanggo acara sing gegandhengan panganan lan obat-obatan.

Produk apa kemasan insulasi sing cocog kanggo sampeyan?

Bahan kemasan terisolasi kita cocok kanggo pangiriman kabeh produk sing sensitif suhu. Sawetara produk lan industri sing dilayani kalebu:

Panganan: daging, unggas, iwak, coklat, es krim, smoothie, sembako, tanduran & tanduran, panganan, panganan bayi
Ngombe: anggur, bir, sampanye, jus (deleng produk kemasan panganan)
Farmasi: insulin, obat IV, produk getih, obat-obatan veterinary
Industri: campuran kimia, agen ikatan, reagen diagnostik
Reresik & kosmetik: Deterjen, sampo, pasta gigi, obat cuci mulut

Kepiye milih kemasan paling apik kanggo produkku?

Amarga saben aplikasi kemasan produk sensitif suhu unik; sampeyan bisa mriksa "solusi" ing kaca ngarep kanggo referensi, utawa nelpon utawa ngirim email dina iki kanggo menehi saran tartamtu kanggo nglindhungi pengiriman produk kanthi andal.

Dhukungan pelanggan

Apa aku bisa nyakup logo perusahaanku dhewe ing bungkus kasebut?

Nggih Desain lan desain khusus kasedhiya. Minimal tartamtu lan biaya tambahan bisa uga ditrapake. Associate sales sampeyan bisa menehi informasi luwih lengkap.

Kepiye yen produk sing aku tuku ora bisa digunakake kanggo aplikasi ku?

Kita nyoba sing paling apik kanggo njamin kepuasan pelanggan 100%.

Umume, disaranake nyoba produk sadurunge tuku. Kita bakal seneng nyedhiyakake sampel kanggo nyoba kanthi gratis, kanggo mbuktekake, sadurunge, manawa kemasan kita bakal memenuhi syarat aplikasi tartamtu.

Daur-ulang

Apa aku bisa nggunakake maneh paket es?

Sampeyan bisa nggunakake maneh jinis sing angel. Sampeyan ora bisa nggunakake maneh jinis empuk yen paket kasebut dicuwek.

Kepiye cara mbuwang bungkus es?

Cara pembuangan beda-beda gumantung karo administrasi. Mangga dipriksa karo panguwasa lokal. Biasane padha karo lampin.