Warta Industri

  • Three interesting stories on “Keeping Fresh”

    Telung crita menarik babagan "Tetep Seger"

    1. Lichee sing anyar lan sing yuhuan ing Dinasti Tang "Nalika ndeleng jaran sing mlaku ing dalan, selir kaisar mesem seneng; ora ana siji-sijine nanging dheweke ngerti yen Lichee teka." Rong garis sing kondhang asale saka pujangga misuwur ing wangsa Tang, sing nggambarake kaisar ...
    Waca liyane
  • The Ancient “Refrigerator”

    "Kulkas" Kuno

    Kulkas nggawa mupangat sing gedhe kanggo uripe masarakat, luwih-luwih yen ing musim panas sing panas banget. Sejatine wiwit Dinasti Ming, wis dadi peralatan musim panas sing penting, lan akeh digunakake dening para bangsawan kerajaan Refrigerator duwe ...
    Waca liyane
  • Quick Look On Cold Chain

    Cepet Nggoleki Rantai Kadhemen

    1. Apa LOGISTIK CHAIN ​​COLD? Istilah "logistik rantai kadhemen" pisanan muncul ing China ing taun 2000. Logistik rantai kadhemen nuduhake kabeh jaringan integral sing dilengkapi peralatan khusus sing njaga panganan seger lan beku ing suhu sithik nalika ...
    Waca liyane