Solusi

Misi kita darmabakti kanggo njamin kualitas pangan lan obat sing luwih aman lan luwih apik liwat solusi kemasan sing dikontrol suhu rantai kadhemen.   

D51A4299

Ing kahanan pangembangan ekonomi kanthi cepet lan standar urip sing luwih dhuwur, lan kanthi popularitas akeh layanan e-commerce, masarakat bisa lan kepengin tuku panganan lan obat sing aman, cepet lan trep, tegese konsumen pengin njaga barang sing tetep wiwit pungkasan. Lan iku sebab kenapa transportasi rantai adhem dadi saya populer. Lan masarakat duwe rasa nglindhungi produk sensitif suhu.

Lan iki uga nggawe perusahaan kita dadi. Madeg ing taun 2011, lan karo 7 pabrik ing China, Huizhou Industrial Co., Ltd. mung didhasarake kanggo kemasan kontrol suhu rantai adhem. Kita nyedhiyakake macem-macem solusi solusi kemasan profesional kanggo panganan lan obat, nglindhungi supaya ora ngrusak utawa rusak.

Ing Shanghai, kita duwe tim R&D profesional karo para ahli lan insinyur sing berpengalaman. Lan karo laboratorium pengujian termal lan ruangan iklim lingkungan, kita bisa menehi saran utawa menehi solusi dhewe kanggo pelanggan supaya pangiriman produk aman.

Fasilitas R&D Kita

Kanggo nggoleki solusi pangiriman suhu sing luwih dikontrol nganti bisa, lan kanggo entuk permintaan sing akeh kanggo pengepakan kontrol suhu uga panjaluk sing ketat saka pelanggan, kita duwe tim R&D profesional karo kepala insinyur pengalaman luwih saka 7 taun ing lapangan sing gegandhengan, bebarengan kerja kanthi efektif lan profesional karo konsultan senior eksternal. Kanggo siji solusi sing bisa ditindakake, tim R&D biasane nindakake riset dhisik lan diskusi karo para pelanggan, lan banjur nyoba banget. Pungkasane, dheweke bisa solusi sing paling pas kanggo para pelanggan. Kita duwe akeh solusi sing wis diverifikasi kanthi konfigurasi sing beda supaya cocog karo syarat tartamtu lan njaga supaya produk tekan suhu tetep aman ing kahanan murni nganti 48 jam.

Tim teknis senior profesional kanggo njamin industri rantai kadhemen utama ing China.

Tindakake standar kualitas industri kanthi ketat, sawise dites lan verifikasi kanthi bola-bali