Babagan Kita

Didhisiki ing 2011, kanthi modal terdaftar 30 yuta, Shanghai HuiZhou Industrial Co., Ltd. didedikake kanggo industri rantai adhem lan melu barang sensitif suhu, utamane panganan lan obat seger. Kita setya nyedhiyakake pelanggan panganan lan obat-obatan sing anyar kanthi solusi kemasan sing dikontrol kanthi suhu profesional kanggo pangiriman rantai adhem. Produk utama yaiku gel es gel, paket es injeksi banyu, hidrat es es garing, bata es, es garing, tas foil aluminium, tas termal, kothak adhem, kothak karton insulasi, kothak EPS lan bahan kemasan rantai adhem liyane, lsp

Kantor pusat ing Shanghai ditambah 7 pabrik ing China

Kantor Industri Huizhou dununge ing Shanghai, metropolis internasional Tiongkok (uga dikenal minangka Kutha Sihir lan Paris Wétan). Saiki kita duwe 7 pabrik sing ditampilake ing provinsi sing beda-beda ing China kanggo mesthekake yen ana wektu lan musim puncak.

Satisake pelanggan kanthi produk sing luwih apik kualitas lan layanan sing luwih apik

Gumantung saka ekonomi sing apik ing Shanghai lan warisan budaya sing jero, Huizhou Industrial wis ngalami pembangunan bisnis sing stabil wiwit didegake ing taun 2011. Kita wis nindakake lan bakal terus nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik.

Bidang Utama Diaplikasi

Panganan lan Kedokteran minangka Bidang Utama sing disedhiyakake

Produk kami akeh digunakake kanggo industri rantai adhem, utamane kanggo farmasi sensitif panganan lan hawa beku lan beku.

filed1

Misi Perusahaan

MISI

Kemasan kontrol suhu rantai adhem, Mesthekake kualitas urip sampeyan luwih apik

VISI

Dadi pimpinan global babagan kemasan rantai dingin

NILAI CORE

Ngurmati Bebener; Nggawe kemajuan; Nggolek inovasi; Makarya kolaborasi; Nuduhake pengalaman

PRINSIP

Berorientasi pelanggan, Nilai pembangunan berkelanjutan

Riwayat Perusahaan

Taun 2011

about-us-6

Ing taun 2011, kita wiwit dadi perusahaan cilik, ngasilake es gel lan es batu bata.
Kantor kasebut dununge ing vilage Yangjiazhuang, Distrik Qingpu, Jalan Jiasong Tengah, Shanghai.

Taun 2012

about-us-7

Ing taun 2012, kita nglajengake bisnis sing gegandhengan karo bahan sing diowahi kayata es es gel, paket es injeksi banyu lan bata es.
Banjur kantor dununge ana ing lantai loro lan nomer telu., Ing No.488, dalan Fengzhong. Distrik Qpupu, Shanghai.

Taun 2013

about-us-8-1

Kanggo nglegakake pelanggan lan memenuhi panjaluk sing tambah akeh, kita pindhah menyang pabrik sing luwih gedhe lan ngembangake produk, kayata paket es sing adhem, es pad lan tas foil aluminium, lsp.
Kantor kasebut dununge ana ing Jalan Songze No.6688, Distrik Qingpu, Shanghai.

Taun 2015

2015

Ing 2015, minangka tambahan kanggo bisnis sadurunge, kita pindhah menyang salah sawijining fasilitas lan kantor sing luwih gedhe supaya duwe produksi tas termal, nggawe bisnis minangka paket es kulkas lan tas termal .. Kantor kasebut dununge ana ing No.1136, XinYuan Road, Distrik Qingpu , Shanghai.

Taun 2019-Saiki

D51A4211

Ing 2019, kanthi pangembangan internet lan narik luwih akeh talenta, kita pindhah menyang pabrik anyar kanthi transportasi sing gampang lan duwe kantor anyar ing kereta bawah tanah. Lan ing taun sing padha, kita nyiyapake 4 pabrik liyane ing provinsi liyane ing China.
Kantor kasebut dununge ana ing lantai 11, Alun-alun Baolong, No.590, Jalan Huijin, Distrik Qingpu, Shanghai.