Kanggo Pangiriman Farmasi

food-4

Kanggo industri transportasi rantai adhem, udakara 10% produk ana gandhengane karo farmasi, kanggo panggunaan manungsa uga hewan. Biasane kemasan sing dikontrol suhu yaiku tas termal utawa kothak adhem bebarengan karo kemasan es gel.

food-5

Kanggo transportasi rantai kadhemen obat, kita nawakake solusi kanggo para pelanggan sing nindakake bisnis ing Farmasi, Ekspres & Pengiriman, Gudang & Logistik.

about-us-1

Kanggo transportasi rantai kadhemen obat, produk kemasan sing dikontrol suhu sing ditawakake yaiku paket es gel, paket es injeksi banyu, paket es garing hidrat, bata es, es garing, tas termal, kothak adhem, kothak EPS.

Solusi kemasan kontrol suhu farmasi

Uji Suhu Tinggi 48h 2-8 ° C

Kesimpulan: Ing suhu sekitar 36 ℃, paket iki bisa njaga temperatur batere ing ruang lingkup 2 ~ 8 ℃ luwih saka 50 jam.

Uji Suhu Sithik 48h 2-8 ° C

Kesimpulan: Ing suhu sekitar minus 20 ℃, paket iki bisa njaga temperatur batere ing ruang lingkup 2 ~ 8 ℃ luwih saka 70 jam.

Uji Suhu Tinggi 72h 2-8 ° C

Kesimpulan: Ing suhu sekitar 35 ℃, paket iki bisa njaga temperatur batere ing ruang lingkup 2 ~ 8 ℃ luwih saka 97 jam.

Uji Suhu Sithik 72h 2-8 ° C

Kesimpulan: Ing suhu sekitar minus 20 ℃, paket iki bisa njaga temperatur batere ing ruang lingkup 2 ~ 8 ℃ luwih saka 77 jam.

Uji Suhu Tinggi 48h 2-8 ° C

Kesimpulan: Ing suhu dhuwur sekitar, paket iki bisa njaga temperatur batere ing ruang lingkup 2 ~ 8 ℃ luwih saka 48 jam.

Uji Suhu Tinggi 115h 15-25 ° C

Kesimpulan: Ing suhu dhuwur sekitar, paket iki bisa njaga temperatur batere ing ruang lingkup 15 ~ 25 ℃ luwih saka 115 jam.

Uji Suhu Sithik 72h -70 ° C

Kesimpulan: Ing suhu sekitar 36 ℃, paket iki bisa njaga temperatur batere ing minimal 70 ℃ luwih saka 72 jam.