Kothak adhem EPP

Katrangan singkat:

Kothak adhem EPP, kanthi tampilan sing padha kaya kothak adhem EPS sing kepungkur, nanging digawe saka siji jinis bahan busa kanthi kinerja sing luwih apik, ketahanan sing luwih apik tanpa partikel busa sing mabur ing kana-kene kaya sing ditindakake EPS. Menapa malih, bahan makanan lan ramah lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

Kothak adhem EPP (Polypropylene Expand)

1. Kothak adhem EP, kanthi tampilan sing padha kaya kothak adhem EPS sing kepungkur, nanging digawe saka siji jinis bahan busa kanthi kinerja sing luwih apik, ketahanan sing luwih apik tanpa partikel busa sing mabur ing kana-kene kaya sing ditindakake EPS. Menapa malih, bahan makanan lan ramah lingkungan.

2.EPP.ie Polypropylene Expansion, minangka jinis bahan sing bubar cepet. Kuat intensitas, bobot entheng lan konduktivitas termal sing apik banget supaya ora gampang rusak lan menehi perlindungan buffer sing paling apik kanggo produk uga njaga suhu sing stabil ing njero kothak. Iki digawe saka bahan ramah lingkungan sing bisa digunakake bola-bali lan pungkasane bakal mudhun sawise digunakake.

3. Kajaba kinerja sing paling apik kanggo proteksi lan insulasi, tahan tabrakan lan bisa diresiki kanthi gampang. Sampeyan mestine digunakake kanggo pangiriman barang, biasane panganan seger, panganan lan obat-obatan.

4. Bisa disesuaikan karo aksesoris sing dibutuhake.

Fungsi

Kothak adhem 1.PP dirancang kanggo ngemot produk minangka wadhah uga nyegah barang sing ana ing njero pertukaran utawa konduksi udara adhem lan panas karo lingkungan njaba.
2. Kanggo lapangan panganan seger, digunakake kanggo ngeterake produk sing seger, rusak lan panas, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, es krim, coklat, permen, cookie, kue, keju, kembang, susu, lan liya-liyane. Saiki ana ing sawetara negara, dheweke dadi saya populer amarga ngirimake pirang-pirang kothak pizza.

3. Kanggo pangiriman obat-obatan, kothak adhem biasane digunakake kanggo ngirim reagen biokimia, conto medis, obat-obatan hewan, plasma, vaksin, lan liya-liyane. Ing kahanan kasebut, monitor suhu perlu.

4. Sanalika, uga apik kanggo dienggo ing njobo nganggo es gel utawa es bata ing njero kothak, panganan utawa omben adhem nalika kemah, piknik, prahu lan mancing, amarga entheng, tahan tabrakan lan gampang diresiki

5. Luwih akeh pelanggan njaluk kothak EPP kanthi warna sing luwih cilik kanggo paket produk cilik kayata jam tangan, amarga katon apik banget, alus lan nganggo bahan anyar.

Parameter

Kapasitas (l)

Ukuran Eksterior (cm)

Dawane * jembaré * dhuwure

Ukuran Interioré (cm)

Dawane * jembaré * dhuwure

Pilihan

34

60 * 40 * 25

54 * 34 * 20

Werna eksterior
Taline
Monitor suhu

43

48 * 38 * 40

42 * 32 * 34

60

56 * 45 * 38

50 * 39 * 32

81

66 * 51 * 38

60 * 45 * 31

108

66 * 52 * 50

60 * 45 * 42

Cathetan: Pilihan khusus sampeyan kasedhiya.

Fitur

1. Bahan panganan lan bahan sing ramah lingkungan;

2. Konduktivitas termal sing apik lan kerapatan dhuwur

3. Tennessitas lan tabrakan sing luwih apik

4. Cahaya lan gampang diresiki

5. Bentuk sing apik lan katon dhuwur

6. Dhukungan kaping pirang-pirang panggunaan lan bakal mudhun sawise digunakake

Pitunjuk

Kothak adhem 1.EPP digawe saka bahan ramah lingkungan sing bisa digunakake bola-bali lan pungkasane bakal mudhun sawise digunakake.

3. Kanthi kinerja paling apik kanggo nglindhungi lan insulasi, umume digunakake kanggo pangiriman panganan seger lan obat-obatan, utamane kanggo panganan, woh lan sayuran.

4. Kanggo keperluan pribadi, iku bakal dadi kothak sing luwih adhem kanggo panganan lan omben-omben nalika metu.

5. Aksesoris khusus kasedhiya yen sampeyan butuhake.

4
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: