Kothak Cooler VIP

Katrangan singkat:

Kothak adhem VIP uga minangka kothak termal terisolasi pasif tanpa daya listrik. Dheweke target pengiriman obat amarga tingkat konduktivitas termal sing paling murah kanggo nyegah hawa adhem utawa panas. Biasane digunakake bebarengan karo paket es gel lan bata .


Detail Produk

Tag Produk

Kothak Cooler VIP (Panel Isolasi Vakum)

1. Kothak adhem VIP uga minangka kothak termal terisolasi pasif tanpa daya listrik. Dheweke target pengiriman obat amarga tingkat konduktivitas termal sing paling murah kanggo nyegah hawa adhem utawa panas. Biasane, digunakake bebarengan karo paket es gel lan bata.

2. Papan insulasi vakum (papan VIP) minangka salah sawijining bahan isolasi vakum, kasusun saka bahan inti lan lapisan permukaan proteksi vakum, kanthi efektif bisa ngindhari transfer panas sing disebabake dening konveksi udara, saengga konduktivitas termal bisa banget suda, nganti 0,002-0,004W / mk, 1/10 konduktivitas termal saka bahan isolasi termal tradisional. Lan bahan inti sing diisi kasedhiya nganggo serat kaca lan silikon gas, bekas konduktivitas termal yaiku 0,0015w / mk, lan 0,0046w / mk sing terakhir

3. Biasane, kothak adhem VIP kasusun saka telung bagean (njero, tengah lan njaba) kanggo nglindhungi produk sampeyan. Lan bagean utamane yaiku lapisan termal tengah sing bisa menehi rong pilihan, yaiku VIP lan VIP plus PU. Pilihan material rinci waca tabel parameter.

4. Kanthi fitur VIP sing apik banget, kothak adhem VIP canggih lan direkayasa kanthi tliti kanggo produk sing gegandhengan obat sing aman, biasane monitor suhu perlu.

5. Lan kita wis siyap solusi sing wis diverifikasi kanggo referensi pelanggan.

Fungsi

Kothak adhem 1.VIP ora nggawe adhem kanthi positif, mula bahan gaweane kothak iku penting banget. Kanggo konduktivitas termal sing endhek banget, kothak adhem VIP biasane digunakake kanggo produk sing dikontrol suhu, kayata ing transportasi apotek.

2. Iki digunakake kanggo produk sensitif suhu tinggi liyane amarga regane regane cukup dhuwur.

Parameter

Kapasitas (l)

Ukuran Eksterior (cm)

Dawane * jembaré * dhuwure

Bahan Eksterior

lapisan jampel termal

Bahan Interior

17L

38 * 38 * 38

PVC
PP
ABS
PET

PU + VIP
VIP

PS
ABS
VIP

45L

54 * 42 * 48

84L

65 * 52 * 52

105L

74 * 58 * 49

Cathetan: Pilihan khusus sampeyan kasedhiya.

Fitur

1. Konduktivitas termal paling endhek kanthi kinerja isolasi paling apik saiki

2. Kontrol suhu sing tepat

2. Panel kothak sing luwih tipis kanggo ngirit ruangan, luwih cilik, luwih entheng, dadi luwih trep tinimbang kothak adhem tradisional.

3. Kothak digawe saka siji teknologi kabeh awak, supaya kothak luwih kuat lan luwih awet.

4. Kadhemen sing luwih dawa suwene nganti 72h, 96h, 120h

5. Kanthi efek insulasi sing apik banget, kothak adhem VIP minangka pilihan sing apik banget utamane kanggo pangiriman apotek.

Pitunjuk

1.Kudu ati-ati banget kanggo milih solusi sing pas kanggo pangiriman obat khusus.

2. Solusi sing dipilih kudu diverifikasi sadurunge digunakake nyata

3. Kothak sing adhem bisa cocog karo batu bata es utawa es es gel sing adhem miturut kebutuhan suhu sing sejatine.

2
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: