Paket Es Garing Hidrat

Katrangan singkat:

Paket Es Garing Huizhou Hydrate minangka alternatif kanggo paket es khas ing pasar kanthi fungsi sing padha. Paket Es Garing Huizhou Hydrate dirancang kanggo panganan seger uga barang sensitif suhu sajrone dikirim rantai adhem, biasane luwih populer kanggo panganan laut. Paket es garing hidrat mestine bakal nggawa suhu sekitar ing sak paket kanthi kontrol panas sing adhem. Yen dibandhingake karo paket es gel, Paket Es Kering Hidrat butuh sak liyane panyerepan banyu sadurunge digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Paket Es Garing Hidrat

1. Paket Es Kering Huzhou Hydrate minangka alternatif kanggo paket es khas ing pasar kanthi fungsi sing padha. Paket Es Garing Huizhou Hydrate dirancang kanggo panganan seger uga barang sensitif suhu sajrone dikirim rantai adhem, biasane luwih populer kanggo panganan laut. Paket es garing hidrat mestine bakal nggawa suhu sekitar ing sak paket kanthi kontrol panas sing adhem. Yen dibandhingake karo paket es gel, Paket Es Kering Hidrat butuh sak liyane panyerepan banyu sadurunge digunakake.

2. Paket es garing hidrate digawe saka potongan cilik bola-bali nganggo bubuk granular PCM ing njero. Sampeyan bisa netepake ukuran sampeyan kanthi bebas kanthi potongan cilik miturut kebutuhan sampeyan. Dheweke umume digunakake kanggo barang sing ana banyu kayata panganan segara kanggo bungkus utawa lipatan.

3. Kita minangka pembangunan berkelanjutan sing penting banget ing bumi yaiku nyoba ngembangake materi sing luwih akeh ramah lingkungan.Kanggo es garing Hidrat, bahan tas njaba bisa dipilih dadi biodegradable kertas kerajinan.

Fungsi

1. Ice Pack garing garing dirancang kanggo nggawa kesejukan ing sekitare, liwat ijol-ijolan utawa konduksi udhara sing adhem lan panas.

2. Kanggo kebon panganan seger, digunakake kanggo transportasi produk sensitif sing seger, rusak lan panas, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, kembang, susu, lan liya-liyane, utamane kanggo panganan laut lan barang-barang sing dibutuhake banyu utawa bungkus lan lempitan.

3. Lan kanggo digunakake dhewe, bisa digunakake kanggo pertolongan pertama, lara utawa lara lara, mriyang. Ing wektu sing padha, dheweke uga bisa digunakake ing njaba ruangan yen nemplekke es es hidrat ing njero tas nedha awan, tas sing adhem supaya panganan utawa omben adhem nalika hiking, piknik, prahu lan mancing.

4. Kajaba iku, yen lebokake es es garing sing garing hydrate ing kulkas, bisa uga ngirit listrik utawa ngeculake kadhemen lan njaga kulkas ing suhu adhem nalika dipateni.

5. Paket es garing hidrate disaranake banget kanggo ngeterake iwak utawa panganan laut liyane, kayata iwak, urang, kepiting, kerang, lsp.

Parameter

Potongan / lembar UkuraneCM) Bahan Bag Suhu pangowahan phase
1 14.5 * 10 PE / PA
PE / PET
Kain non-anyaman laminasi
Kertas kerajinan
 
0
9 28 * 39
12 28 * 39
24 28 * 39
36 42 * 39
Cathetan: Desain khusus kasedhiya.

Fitur

1. Paket es garing hidrat minangka salah sawijining alternatif kanggo paket es gel normal. Mupangate bisa mbungkus produk sanajan wis beku.

2. Ora beracun, lan dites nganggo Laporan Keracunan Lisan Akut.

3. transportasi sing entheng & gampang (bahan njerone kaya bubuk.): Paket es garing hidrat tetep lancip kaya selembar kertas sadurunge direndhem banyu supaya entheng lan ngirit ruangan sing luwih larang kanggo sampeyan.

4. Lembar es garing Hidrate kanthi gampang dipotong sadawane lapisan kanthi ukuran fleksibel lan bisa dilipat kanthi bungkus gratis lan kenceng.

5.Ramah lingkungan: Bisa digunakake bola-bali sadurunge tanggal kadaluarso lan bahan tas njaba sing rusak bisa kasedhiya.

Pitunjuk

1. banyu dibutuhake lan kudu beku sadurunge digunakake.

2. Kanggo kinerja sing paling apik, monggo rendhem banyu udakara 15 menit lan priksa manawa wis beku ing kulkas, mesin pembeku utawa omah kulkas sadurunge digunakake.

3. Yen ana kebocoran utawa karusakan, siram banyu lan bungkus bungkus.

4. Paket Es Kering Hidrat bisa digunakake bola-bali sadurunge tanggal kedaluwarsa.

5. Yen Paket Es Kering Hidrate dadi luwih sithik sithik banyu, monggo direndhem banyu maneh supaya bisa sukses.

5
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane