Pusat R&D

Kanggo nggayuh panjaluk anyar para pelanggan lan nindakake tes lan verifikasi luwih akeh, kita duwe tim R&D profesional karo insinyur senior pengalaman luwih saka 7 taun ing bidang sing gegandhengan.

Kanthi lab teknis profesional. lan lab iklim lingkungan.

Tim teknis senior profesional kanggo njamin industri rantai kadhemen utama ing China.

Tindakake standar kualitas industri kanthi ketat, sawise dites lan verifikasi kanthi bola-bali.

D51A4299

Laboratorium teknis profesional

about-us-10

Laboratorium teknis profesional

about-us-11

Laboratorium iklim lingkungan