Cepet Nggoleki Rantai Kadhemen

1. Apa LOGISTIK CHAIN ​​COLD?

Tembung "logistik rantai kadhemen" pisanan muncul ing China ing taun 2000.

Logistik rantai kadhemen nuduhake kabeh jaringan integral sing dilengkapi peralatan khusus sing njaga panganan seger lan beku ing suhu sithik sajrone kabeh fase wiwit produksi nganti konsumsi. (Saka "Ketentuan Logistik Standar Nasional Republik Rakyat China" sing diterbitake Biro Pengawasan Teknis Negara Tahun2001)

image1

3. Ukuran Pasar - Industri logistik rantai kadhemen China

Kira-kira nganti taun 2025, ukuran pasar industri logistik rantai kadhemen China udakara 466 milyar

image2
image4

Drive of - industri logistik rantai kadhemen China?

Ing faktor utama sing nyetir rantai adhem maju
PDB per kapita, tuwuhing penghasilan, nganyarke konsumsi
Urbanisasi bakal saya tambah lan panjaluk konsumen bakal saya akeh
Kawicaksanan lan peraturan sing luwih ketat ningkatake pangembangan rantai kadhemen
Popularitas Internet lan kenyamanan layanan aplikasi seluler
Pangembangan Platform E-bisnis panganan seger

Dandan terus-terusan saka total panjaluk e-commerce seger nyengkuyung pangembangan industri rantai kadhemen saka kabeh produk panganan lan pertanian, lan terus nggawa akeh perusahaan logistik rantai kadhemen
Pesenan, saengga bisa promosi pangembangan industri logistik rantai kadhemen

image3

Data & sumber: Komite Logistik Rantai Dingin CFLP (Federasi Logistik lan Pembelian China)


Wektu kiriman: Jul-17-2021