Kothak Pendingin Plastik

Katrangan singkat:

Kothak adhem HDPE, uga diarani kothak adhem plastik, minangka kothak adhem insulasi pasif tanpa daya listrik sing digunakake ing kothak adhem kaya kulkas sing aktif. Kothak adhem kanthi ukuran lan bentuk sing beda-beda, biasane digunakake kanggo pangiriman rantai adhem sing gegandhengan panganan lan obat-obatan, kayata panganan seger, dhaharan utawa sampel farmasi, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Kothak adhem HDPE (Densitas Polietilen Dhuwur)

1. Kothak adhem HDPE, uga diarani kothak adhem plastik, minangka kothak adhem isolasi pasif tanpa tenaga listrik sing digunakake ing kothak adhem kaya kulkas sing aktif. Kothak adhem kanthi ukuran lan bentuk sing beda-beda, biasane digunakake kanggo pangiriman rantai adhem sing gegandhengan panganan lan obat-obatan, kayata panganan seger, dhaharan utawa sampel farmasi, lan liya-liyane.

2. Bahan HDPE (High Density Polyethylene) kanthi kimiawi kanthi kuwat lan kenceng banget. Amarga HDPE materi khusus, kothak adhem HDPE kita kuwat banget, luwih awet lan tahan karat kanggo njamin kiriman sampeyan luwih stabil.

3. Sejatine kothak adhem digawe saka telung lapisan (njero, tengah, njaba) supaya paling apik supaya hawa adhem utawa panas ora pindhah saka njero kothak. Sisih termal tengah duwe peran penting kanggo ngisolasi njero saka njaba njaba kanthi macem-macem koefisien konduktivitas termal, yaiku PU lan EPS. Lan kanggo bahan njero, kita nawakake bahan PP, PS lan PE kanthi pendekatan cetakan sing beda.

4. Kita uga nawakake macem-macem jinis aksesoris fleksibel kayata lemari, engsel kanggo pilihan.

Fungsi

Kothak adhem 1.HDPE dirancang kanggo ngemot produk minangka wadhah uga nyegah barang sing ana ing njero pertukaran hawa utawa hawa adhem utawa konduksi karo njaba. Yaiku kothak adhem kanthi ukuran gedhe kanthi fungsi termal.
2. Kanggo kebon panganan seger, digunakake kanggo ngeterake produk sing seger, rusak lan panas, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, es krim, coklat, permen, cookie, kue, keju, kembang, susu, lsp.

3. Kanggo aplikasi apotek, kothak sing adhem biasane digunakake kanggo ngirim reagen biokimia, conto medis, obat-obatan hewan, plasma, vaksin, lan liya-liyane. Lan ing kahanan kasebut, monitor suhu perlu.

4. Sanalika, uga cocog kanggo panggunaan pribadi ing njobo bebarengan karo es es gel utawa es batu bata, adhem panganan utawa omben-omben nalika mlaku-mlaku, kemah, piknik, prahu lan mancing.

Parameter

Kapasitas (l)

Ukuran Eksterior (cm)

Dawane * jembaré * dhuwure

Bahan Eksterior

lapisan jampel termal

Bahan Interior

5L

27 * 20.5 * 17.5

PP
PE

PU
EPS

PP
PS
PE

16L

36 * 25.6 * 38

26L

41.2 * 29.8 * 43

65L

60 * 48.9 * 36.7

85L

64 * 52 * 37.5

120Karo rodha

105 * 45 * 48

Cathetan: Pilihan khusus liyane kasedhiya.

Fitur

1. Bahan sing ora beracun lan ramah lingkungan.

2.Menampilake konduktivitas termal sing dhuwur supaya adhem ing kothak adhem

3. Ora butuh tenaga listrik, transportasi sing gampang

4. Ruang luwih gedhe kanggo nahan luwih akeh barang ing kothak adhem.

5. Cukup kuat kanggo digunakake bola-bali.

6. Luwih apik kanggo pangiriman lan pangiriman kanggo panganan seger, panganan sing disiapake lan obat-obatan.

7. tahan lama lan gampang resik.

Pitunjuk

1. Ukuran kothak adhem yaiku pilihan sing akeh supaya bisa digunakake kanggo perusahaan operator ngirim barang lan obat utawa kanggo ruangan pribadi kegiyatan

2. Kothak adhem iku awet supaya bisa digunakake kanggo ngirim produk saka sak papan menyang papan liyane nganti pirang-pirang kali.

3. Pilih bahan termal sing paling pas kanggo lapisan tengah adhedhasar tujuan tartamtu.

4. Dheweke cukup kuwat kanggo digunakake bola-bali.

4
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane