Paket Es

Katrangan singkat:

Paket es gel Huizhou dirancang khusus kanggo panganan seger lan apotek bio uga barang sensitif suhu liyane sajrone dikirim rantai adhem. Dheweke mestine bakal nggawa suhu sekitar ing sak paket kanthi kontrol panas sing adhem.


Detail Produk

Tag Produk

Paket Es Gel

1. Paket es gel gel Huizhou dirancang khusus kanggo farmasi panganan lan bio seger uga liyane item sensitif suhu sak sing pangiriman chain kadhemen. Dheweke mestine bakal nggawa suhu sekitar ing sak paket kanthi kontrol panas sing adhem.

2. Paket Gel Es digawe saka bahan pangowahan phase (PCM) minangka kulkas njero lan bungkus njaba ditutup ing sisih mburi.Kanthi pirang-pirang taun pengalaman ing kemasan kontrol suhu rantai adhem, paket es gel kita dikembangake kanthi apik kanggo ngontrol suhu sing luwih apik, kemasan sing luwih dhuwur lan kompak kanggo macem-macem syarat.

3. Kita uga bisa nawakake bungkus es adhem sing bentuke apik yaiku patang sudut njero bunder, dudu kothak sing bisa uga luwih landhep sawise beku. Ing bungkus es sudhut bunder bakal luwih cocog yen paket ana ing kothak EPS umpluk sing gampang digaruk.

Fungsi

1.Gel Ice Pack dirancang kanggo nggawa adhem kanggo lingkungan sekitar, liwat pertukaran hawa utawa adhem utawa hawa adhem.

2. Kanggo kebon panganan seger, digunakake kanggo ngeterake produk sing seger, rusak lan panas, kayata: daging, panganan laut, woh & sayuran, panganan sing disiyapake, panganan beku, es krim, coklat, permen, cookie, kue, keju, kembang, kosmetik, susu, lsp.

3. Kanggo jalur apotek, Gel Ice Pack umume digunakake kanggo ngirim reagen biokimia, conto medis, obat-obatan hewan, plasma, vaksin, lan liya-liyane.

4. Lan kanggo digunakake dhewe, bisa digunakake kanggo pertolongan pertama, lara utawa lara lara, mriyang.

Ing wektu sing padha, produk kasebut uga bisa digunakake ing njaba ruangan yen ngemot es gel ing njero tas madhang, tas adhem supaya panganan utawa omben adhem nalika mlaku-mlaku, kemah, piknik, prahu lan mancing.

5. Kajaba iku, yen lebokake es es gel ing kulkas, bisa uga ngirit listrik utawa ngeculake kadhemen lan njaga kulkas ing suhu adhem nalika dipateni.

Parameter

Bobotg

UkuraneCM)

Bahan Bag

Suhu pangowahan phase

45 10,5 * 7,5 PE
PE / PA
PE / PET
Kain non-anyaman laminasi
-10 ℃ , -15 ℃ , -18 ℃ , -25 ℃ ,
0 ℃ ,
5 ℃ , 18 ℃ , 22 ℃
 
100 13 * 8
250 18 * 11
500 22 * 14.5
750 24 * 14.5
2000 32 * 29.5
Cathetan: Desain khusus kasedhiya.

Fitur

1. Non-beracun (Bahan utama umume banyu, polimer dhuwur.) Lan dites nganggo Laporan Keracunan Lisan Akut.

2. Gampang digawa, lan aplikasi jembar yen dibutuhake adhem.

3. Dienggo maneh sadurunge tanggal kadaluwarsa.

4. Pilihan khusus sing kasedhiya saka bahan njero nganti desain visual

5. Paket es sudhut bunder kasedhiya kanggo ngindhari karusakan sing bisa ditindakake dening gel

Sudut es luwih cetha.

Pitunjuk

1. Kanggo mesthekake kinerja sing paling apik, priksa manawa wis beku ing
kulkas, mesin pembeku utawa kulkas sadurunge digunakake.

2. Yen ana kebocoran utawa karusakan, siram banyu lan bungkus.

3. Paket Ice Gel bisa digunakake bola-bali sadurunge tanggal kedaluwarsa.

4
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane