Merek

brand-logo-1

H lan Z

Jeneng lengkap kita yaiku Shanghai HuiZhou Industrial Co., Ltd .. Huruf H lan Z minangka huruf awal pocapan basa Cina (ing PingYin) Hui lan Zhou masing-masing, nalika Hui yaiku formulir cekak kanggo "Hui Ju ”(tegese ngepel) lan Zhou kanggo "Jiu zhou" (makili Tiongkok kuno); banjur kabeh Hui plus Zhou yaiku singkatan kanggo Hui Ju Jiu Zhou, sing tegese "Gathering in China". Iki tegese bisnis kita ngrusak kabeh negara ing China. Karakter resmi Tiongkok kudune ", 九州" , nanging "汇 as" gagal didaftar minangka jeneng perusahaan, mula kenapa "as 洲" diarani jeneng amarga padha duwe pangucapan sing padha karo "汇 州".

brand-logo-2

Dering njaba

Bunder kasebut nggambarake globe. Iki nuduhake manawa kita bakal nyoba kanggo ngluwihi bisnis ing njaba China.

Lan "HZ" kanthi ciricle minangka tandha dagang sing didaftar ing 21 Mei 2014.